Eerste beelden/teaser-trailer BAANTJER HET BEGIN

Met trots presenteren Millstreet Films en Paradiso Filmed Entertainment de eerste beelden van BAANTJER HET BEGIN. Vanaf vandaag is de teaser-trailer van de film online en in de bioscopen te zien.

In de roerige jaren '80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

De cast bestaat verder uit o.a. Fedja van Huêt, Horace Cohen, Ruben van der Meer, Jelka van Houten, Ryanne van Dorst, Lisa Smit, Loes Luca en Tim Murck.

Het filmscenario is geschreven door Thijs Römer, Willem Bosch en Carl Joos. De serie wordt geschreven door Reint Schölvinck, Willem Bosch, Wolter Muller en Judith Goudsmit. De speelfilm en dramaserie BAANTJER HET BEGIN worden geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in coproductie met Hilde De Laere van FBO. De serie wordt gemaakt in opdracht van RTL en Videoland. Paradiso Filmed Entertainment brengt de speelfilm uit in de bioscoop in Nederland en België.

BAANTJER HET BEGIN is gebaseerd op de werken van A.C. Baantjer, uitgegeven door De Fontein. Van de Baantjer-boeken zijn zeven miljoen exemplaren verkocht.

powered by staytuned home news jobs catalogus youtube pro contact